Over ons

Threa Koopman

Ik ben Threa Koopman; getrouwd en trotse moeder van vier zonen. Na veel positieve ervaringen met natuurgeneeskunde in mijn omgeving, besloot ik om zelf ook studies en cursussen in de natuurgeneeskunde te volgen. Want naast de zorg voor mijn gezin vind ik het fijn om met mensen te werken en om hen met natuurgeneeskundige zorg te kunnen helpen. Ik ben nu afgestudeerd natuurgeneeskundige (2010), gezondheidsdeskundige en na het volgen van verschillende aanvullende studies in biofysica, biochemische bepalingen en de constitutieleer, mag ik mijzelf ook Life Science Therapeut* noemen. Met al deze opgedane kennis en inmiddels ook jaren ervaring, kan ik jou in onze praktijk een meer dan deskundig advies geven.

Naast de natuurgeneeskundige zorg biedt Ortho Uniek ook begeleiding voor kinderen. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd kindercoach in o.a. de methodieken ‘oplossingsgericht werken met kinderen’ en ‘Ik leer leren’.

Hoe mooi zou het zijn dat je, op een moment dat jij het nodig hebt, net dat steuntje in de rug krijgt door frisse deskundige blik van buitenaf en vooral door te leren accepteren. Ik help je daar graag bij!

Groetjes Threa

 

*(Een Life Science Therapeut is iemand met therapeutische kennis binnen het natuurgeneeskundig werkveld, die op grond van energetische en diagnostische gegevens van een cliënt, een behandelplan opstelt en uitvoert wat ook mede gefundeerd is op de psychosociale context van die persoon.)

 

Marloes Kamp

Ik ben Marloes Kamp. Getrouwd en trotse moeder van een zoon en een dochter. Door de samenwerking met Threa, wilde ik ook meer weten over lichaam en geest. Ik ben daarom in 2011 weer gaan studeren. Ik had nooit verwacht dat ik dat ooit nog weer zou gaan doen! Maar het beviel erg goed. Tijdens de studie raakte ik door mijn eigen ervaringen, erg geïnteresseerd in het brein van de mens. Vandaar dat ik nu trainingen Mindfulness geef. Sinds 2016 ben ik Life Science Therapeut en daarnaast ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige (2012) en kindercoach (2013) in o.a. de methodieken ‘oplossingsgericht werken met kinderen’ en ‘Ik leer leren’. Na deze opleidingen ben ik mij ook gaan verdiepen in Hypnose en heb ik ook de opleiding tot hypnotherapeut succesvol afgerond. 

 

Mijn motto is: ‘Verander de toekomst ingrijpend door jezelf te worden’. Kindercoaching, oplossingsgericht werken met kinderen en de ‘Ik leer leren’ training passen uitstekend bij dat motto. Kinderen maken de toekomst met ondersteuning van de ouders/verzorgers. Soms kan een kleine aanwijzing al voldoende zijn voor een grote verandering.

 

Maar ook het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl en betere gezondheid, is een mooie uitdaging. Want vaak is er net iets meer nodig dan alleen een ander eetpatroon en moet je ook aan jezelf werken zodat je niet in je oude gewoonten terugvalt. Ook hypnose kan dan helpen. Bijvoorbeeld bij stoppen met roken en afvallen.

Als natuurgeneeskundige en hynotherapeut wil ik graag samen met jou de kracht in jou terugvinden. Zie ik je snel in mijn praktijk in het mooie Twente?


Groetjes Marloes