Tarieven

Cadeautje aan jezelf

Een behandeling bij Ortho Uniek/ TremaFit is een cadeautje aan jezelf. Je zult snel het resultaat merken en het positieve verschil ervaren. En jij niet alleen, ook jouw omgeving! Soms wordt de behandeling niet (helemaal) vergoed en moet je (bij)betalen. Stel je dan eens de vraag: “Vind jij het jezelf waard?”

Vergoedingen

Een behandeling bij Ortho Uniek/ TremaFit kan worden vergoed door je zorgverzekeraar, mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Hieronder zie je een overzicht van wat mogelijk wel en niet vergoed wordt. Deze behandelingen vallen niet onder het eigen risico.

Natuurgeneeskunde
- Natuurgeneeskundige behandeling: consulten worden vergoed 
- Energetische therapie: consulten worden vergoed 

Gezonde leefstijl

 

- Voedingsadvies: geen vergoedingen
- Mindfulness: geen vergoedingen

- Hypnose therapie: consulten worden vergoed
- Stoppen met roken: consulten worden vergoed, de behandeling niet

- Kindercoaching: geen vergoedingen

Betalen

Je wordt verzocht de kosten direct na het consult contant of met PIN te betalen. De factuur die je van ons meekrijgt, kun je daarna zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Het tarief van Ortho Uniek is: € 65,- per uur Een intake en consult samen kost: € 85,- 


Een verwijzing van een huisarts is niet nodig. Eventuele extra geadviseerde medicaties en overige producten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Huisbezoeken zijn niet mogelijk. Je kunt een afspraak tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of annuleren. Daarna zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

"Een behandeling bij ons is een cadeautje aan jezelf."


Certificering

Ortho Uniek en TremaFit zijn aangesloten bij en worden erkend door:

 

VBAG

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen; een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijk geneeswijzen.

 

 

RBCZ

Behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaars in de complementaire zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

 

In het contact met onze cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ.