Energetische Therapie

Wat is het?

Energetische therapie is een natuurlijke behandelwijze waarbij geen medicijnen gebruikt worden. Het zelfhelende mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd, hierdoor worden blokkades opgeheven en kan de energie beter door je lichaam stromen. 

Luisteren naar je lichaam

Sommige leef- en gedragspatronen kunnen verhinderen dat het lichaam zichzelf goed kan herstellen. Met diverse klachten tot gevolg door bijvoorbeeld stress of verkeerde voeding. Maar ook een allergie of een vitaminetekort kan er voor zorgen dat er geen of te weinig energie is om het zelfgenezend vermogen van het lichaam ‘aan’ te zetten. Het is daarom belangrijk je bewust te worden van er echt speelt en wat jouw lichaam je met verschillende signalen wil vertellen. Ortho Uniek helpt je te luisteren naar je lichaam, leert jou te begrijpen waarom je lijf specifieke signalen afgeeft en stimuleert je bij het aanpassen van jouw levensstijl voor een optimale gezondheid.  


"Een goede gezondheid is een kostbaar geschenk,

dat we graag koesteren."


OrthoUniek is voor Energetische Therapie door de VBAG erkend.
Je kunt voor natuurgeneeskundige behandelingen terecht bij onze locaties in Fleringen (Pleijhuisstraat 19) en in Almelo (Lorentzlaan 7a).